Slottet sett från Botaniska Trädgården

Frågor & svar

Här nedanför har vi samlat de vanligaste frågorna om Uppsala City Hostel. Finner du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Vad gäller kring avbokning?

Avboka senast 24 timmar innan ankomstdagen. Uteblir du utan att avboka blir du debiterad första nattens logi.

Hur kommer jag in på vandrarhemmet när det är stängt?

Receptionen är öppen 08.00–23.00. När du checkar in får du en portkod till ytterdörren. Med hjälp av denna kommer du in i vandrarhemmet 24 timmar om dygnet. Checkar du in efter receptionens öppettider hör du av dig till oss innan.

Var kan jag parkera min bil?

Vi erbjuder parkeringsplats till en kostnad av 140 kronor per dag. Boka gärna i förväg genom att ringa vår reception på tfn 018–10 00 08.

Serveras det frukost på vandrarhemmet?

Vi har frukostservering till en kostnad av 55 kronor. Självklart finns möjlighet att tillreda din egen mat i det gemensamma köket.

Bör jag ta med mig sängkläder och handdukar?

För allas trevnad bör du använda underlakan och örngott. Ta med egna sängkläder eller hyr av oss för 60 kronor per set. Handdukar (ett litet badlakan samt liten handduk) hyr du för 20 kronor per set.

Finns det trådlöst internet i vandrarhemmet?

Det finns ett trådlöst bredbandsnät som är gratis för alla gäster. För att kunna surfa behöver du ett trådlöst nätverkskort i din dator.