Botaniska trädgården
Uppsala domkyrka på vintern
Stationshuset

Frågor & svar

Här nedanför har vi samlat de vanligaste frågorna om Uppsala City Hostel. Finner du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Vad gäller kring avbokning?

Avboka senast 48 timmar innan ankomstdagen. Uteblir du utan att avboka blir du debiterad första nattens logi.

Hur kommer jag in på vandrarhemmet när det är stängt?

Receptionen är öppen 09.00–21.00. När du checkar in får du ett kort som laddas till det antal dagarna som ni ska övernatta, med hjälp av detta kort kommer du in i vandrarhemmet 24 timmar om dygnetheckar du in efter receptionens öppettider, hör du av dig en dag innan din ankomst till oss.

Var kan jag parkera min bil?

Det ligger flera parkerings hus runt om oss eller en ute parkering som heter Österplan, avgift belagda.

Serveras det frukost på vandrarhemmet?

Vi har frukostservering för grupper till en kostnad av 65 kronor. Självklart finns möjlighet att tillreda din egen mat i det gemensamma köket.

Bör jag ta med mig sängkläder och handdukar?

För allas trevnad bör du använda underlakan och örngott. Ta med egna sängkläder eller hyr av oss för 50 kronor per set. Handdukar (ett litet badlakan) hyr du för 20 kronor per set.

Finns det trådlöst internet i vandrarhemmet?

Det finns ett trådlöst bredbandsnät som är gratis för alla gäster. För att kunna surfa behöver du ett trådlöst nätverkskort i din dator.

Finns det skåp  i sovsalarna?

Det finns ett litet smalt skåp för varje gäst i sovsalarna, man kan låsa in sin jacka, skor och en liten ryggsäck men varje gäst ska ta med sig sin egen hänglås, vi tillhandhåller inte det.